Βαξεβάνης προς Μαρέβα: Μην παριστάνετε την διωκόμενη Μαρία Αντουανέτα

Βαξεβάνης προς Μαρέβα: Μην παριστάνετε την διωκόμενη Μαρία Αντουανέτα

Η κυρία -όποτε με συμφέρει Γκραμπόφσκι όποτε με συμφέρει Μητσοτάκη- παριστάνει τον ένοικο του Παραδείσου την ώρα που η μοναδική σχέση της είναι με τα Παραδείσια Κέιμαν και τις offshore τους. 

Η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι μιλά σε υπηκόους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν το αφήγημα της διωκόμενης Μαρίας Αντουανέτας. Είναι γνωστό ότι καταδίκασα την επίθεση που ξεφλούδισε τις μπογιές στην πόρτα της εταιρείας της και ταυτόχρονα σάρκασα τον σύζυγό της που ανακάλυψε ηθικούς αυτουργούς σε όποιους την κρίνουν. 

Επαναλαμβάνω ότι καλά θα κάνει και η κυρία Μητσοτάκη και ο κύριος Μητσοτάκης, να ψάξουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και στο περιβάλλον που συναναστρέφονται, το οποίο βρίθει από ποινικούς, όπως η συνέταιρός της που διώκεται για απάτες και μαύρο χρήμα. Ή στην συμπαθή της τάξη των οφσορίστας και όχι σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, ευτυχώς με εκφράζει πλήρως ο Βολταίρος, του οποίου δεν έχω φυσικά σπίτι αλλά όσα χρειάζονται: «Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στο Θεό: Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους. Και ο Θεός με εισάκουσε.»

Νωρίτερα η κ. Μητσοτάκη είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση – αήθη επίθεση:

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter