ΑΜΚ από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία

Βάζει 20 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟ ο Παϊρόζ

Στην τελική ευθεία μπήκε η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μεθαύριο Πέμπτη θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ύψους 20 εκατ. ευρώ και όλο το ποσό αναμένεται να καλυφθεί από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ, ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο.

Οι προσκλήσεις στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δόθηκαν σήμερα είναι δύο. Αρχικά για ΔΣ στις 2:30 μ.μ. και εν συνεχεία για νέο, έκτακτο ΔΣ στις 3 μ.μ. Στο πρώτο συμβούλιο της ΠΑΕ το θέμα ημερήσιας διάταξης αφορά στην προηγούμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 7 εκατ. ευρώ που είχε προκηρυχθεί στις 8 Μαρτίου.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο συμβούλιο με κύριο θέμα την προκήρυξη ΓΣ (εντός 20 ημερών) για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20 εκατ. ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού. Επιπλέον, θα υπάρξει εκλογή νέου ΔΣ ενώ προβλέπεται να οριστεί νέος εκπρόσωπος/μέλος ΔΣ στην επικείμενη ΓΣ της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου (10 π.μ.).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.