BBC: Φιλορωσική η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

BBC: Φιλορωσική η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Τον όρο «φιλορωσικό» χρησιμοποίησε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας των Ηνωμένου Βασιλείου, το BBC, προκειμένου να χαρακτηρίσει το κόμμα «Ελληνική Λύση».

«Εθνικιστικό φιλορωσικό κόμμα που σύμφωνα με τις προβλέψεις εισέρχεται στη νέα Βουλή» γράφει το BBC ακολουθώντας μία σειρά δημοσιευμάτων ξένων ΜΜΕ τα οποία επιχειρούν να

εξηγήσουν σε μερίδα της διεθνούς κοινής γνώμης ποιος είναι ο νέος ακροδεξιός πόλος της ελληνικής πολιτικής ζωής και ποιος ο αρχηγός του, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Εκπληκτος [και ο ίδιος] από το ότι το φιλορωσικό, ακραία θρησκευόμενο και υπερ-εθνικιστικό κόμμα του εισέρχεται στη βουλή, ο τηλε-πωλητής Κυριάκος Βελόπουλος επιμένει στα βαρέα όπλα της ατζέντας του, όπως τα τείχη και τα ναρκοπέδια για τους μετανάστες» έγραψε η αμερικανική εφημερίδα The National Herald.

Και η εφημερίδα Wall Street Journal στις 5 Ιουλίου αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο τονίζοντας «Ο ηγέτης ενός από τα 20 [βασικά] κόμματα εδώ είναι ένας τηλεπαρουσιαστής που πουλάει διαχρονικά προϊόντα όπως θεραπείες για την φαλάκρα, κρέμες για τις αιμορροίδες, και αυτό που λέει ότι είναι αυθεντικές χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter