BBC: Στα περίεργα του ποδοσφαίρου και η εισβολή Σαββίδη (Video)

BBC: Στα περίεργα του ποδοσφαίρου και η εισβολή Σαββίδη (Video)

Ένα βίντεο με τέσσερις από τις πιο περίεργες στιγμές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παρουσίασε πρόσφατα το BBC και μέσα σε αυτές βρίσκεται και το «ντου» του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο περσινό επεισοδιακό ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα!

Πρώτο περιστατικό στη λίστα είναι η περιβόητη κεφαλιά του Ζιντεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι κατά τη διάρκεια του τελικού Ιταλίας – Γαλλίας στο Μουντιάλ 2006.

Στη 2η θέση είναι η αποβολή του Αζάρ της Τσέλσι σε έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ το 2013, εκτός έδρας με αντίπαλο την Σουόνσι, τότε που ο άσος των Λονδρέζων χτύπησε ένα ball boy επειδή καθυστέρησε να του δώσει τη μπάλα!

Στην 3η θέση βρίσκεται η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι των «δικεφάλων» που δεν τελείωσε ποτέ στη Τούμπα και οι εικόνες του βίντεο δείχνουν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ με το πιστόλι στη μέση του, να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν χαρούμενος με μία απόφαση και ήθελε να δείξει τα συναισθήματά του στο διαιτητή, κάνοντάς το μ’ ένα όπλο στο γοφό» γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τις σχετικές εικόνες.

Τέλος στην 4η θέση είναι μια φάση από αγώνα πάλι της Πρέμιερ Λιγκ το 2009, όπου η Σάντερλαντ νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ χάρις σε ένα γκολ με δύο… μπάλες! Ο Ντάρεν Μπεντ των γηπεδούχων σούταρε κι ενώ ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ ο Ρέινα, ήταν έτοιμος να μπλοκάρει τη μπάλα, μια άλλη μπάλα (του… μπιτς βόλει!) την οποία πήρε ο αέρας βρέθηκε μπροστά του, τον μπέρδεψε και η κανονική κατέληξε στα δίτχτυα του. Παρά τις διαμαρτυρίες το γκολ μέτρησε…

https://www.facebook.com/BBCSport/videos/382803935832674/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter