Βέλγιο: Την… πάπια κάνει ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β’ – Αρνείται να κάνει τεστ DNA

Βέλγιο: Την… πάπια κάνει ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β’ – Αρνείται να κάνει τεστ DNA

Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως τον διέταξε πέρσι ένας δικαστής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας, της Ντελφίν Μποέλ, όπως ανέφερε σήμερα ο δικηγόρος του.

Ο 84χρονος πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδώσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών, εξήγησε ο Αλέν Μπέρενμπομ.

Ο Αλβέρτος Β΄ δεν σκοπεύει να υποβληθεί στην εξέταση μέχρι να εκδώσει απόφαση το Ακυρωτικό Δικαστήριο, πρόσθεσε.

Η γνωστή γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ υποστηρίζει ότι η μητέρα της, Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Αλβέρτο τις δεκαετίες του 1960 και ’70. Την εποχή εκείνη ο Αλβέρτος ήταν ακόμη διάδοχος του θρόνου, παντρεμένος από το 1959 με την Πάολα Ρούφο ντι Καλάμπρια.

Ο πρώην βασιλιάς, που κυβέρνησε μεταξύ 1993-2013 και είναι πατέρας του σημερινού βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππου, αρνείται ότι είναι πατέρας της Μποέλ. Η τελευταία έχει προσφύγει από το 2013 στα δικαστήρια, ζητώντας να αναγνωριστεί ως κόρη του και ξεκινώντας έτσι ένα δικαστικό σίριαλ που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter