«Βέλη» της Στενιώτη κατά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Δε θα αποδοκιμάσει τα περί «παραδικαστικού κυκλώματος του Μαξίμου»;

«Βέλη» της Στενιώτη κατά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Δε θα αποδοκιμάσει τα περί «παραδικαστικού κυκλώματος του Μαξίμου»;

«Καρφιά» εναντίον της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εξαπολύει η Μαργαρίτα Στενιώτη, μέλος του ΔΣ της ΕΔΕ.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Στενιώτη, η οποία είχε διατελέσει και πρόεδρος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, διατυπώνει πέντε σαφή ερωτήματα με αφορμή δημοσίευση της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter στην οποία αναφέρεται: «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου,καταγγέλλει δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή. Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση,έχει κάτι να πει ο κ.Τσίπρας ή έχει αναθέσει την διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;»

_x000D_
_x000D_

Η κ. Στενιώτη διερωτάται «ποιο είναι το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου» και «ποιοι δικαστές μετέχουν σε αυτό» ενώ καλεί την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να απαντήσει εάν: «η παραπάνω δήλωση είναι αποδοκιμαστέα και προσβλητική για τη Δικαιοσύνη όσο και οι δηλώσεις Πολάκη».

Συνεχίζει μάλιστα με δύο ακόμα ερωτήματα: «Γιατί δεν κατονομάζονται οι Δικαστές που μετέχουν στο παραδικαστικό κύκλωμα, ώστε να ελεγχθούν από τα αρμόδια Πειθαρχικά Όργανα, εφόσον υπάρχουν στοιχεία εις βάρος τους;» και «Απαξιώνουμε, ηθελημένα, το θεσμό της Δικαιοσύνης με τέτοιες δηλώσεις, το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη;».

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter