Βελόπουλε που δίδασκες και… λόγο δεν εκράτεις (Video)

Βελόπουλε που δίδασκες και… λόγο δεν εκράτεις (Video)

Το απόφθεγμα του Βίκτωρ Ουγκώ «εκεί που κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή» επικαλείται η Ελληνική Λύση για τις καταλήψεις και ζητά να βγουν «έξω τα κόμματα από τα σχολεία». Βέβαια, για τις καταλήψεις που αφορούσαν το Μακεδονικό, ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε διαφορετική άποψη…

«Υπάρχει ελπίδα! Στηρίζουμε τα ελληνόπουλα αυτά, στηρίζουμε τους μαθητές που παρά την πλύση εγκεφάλου με την ανθελληνική παιδεία αυτοί αντιδρούν ελληνικά. Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Μακεδονία» δήλωνε ο Κυρ. Βελόπουλος το Νοέμβριο του 2018 με φόντο τις καταλήψεις σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας λόγω του ονοματολογικού. Και κατέληγε τονίζοντας: «Η Ελληνική Λύση δίπλα τους».

Δείτε το βίντεο:

Τώρα μιλά για πολιτική υποκίνηση

Περίπου δύο χρόνια μετά τις δηλώσεις πολιτικής στήριξης στις καταλήψεις του Μακεδονικού, το κόμμα του Κυρ. Βελόπουλου φαίνεται πως απέκτησε διαφορετική πολιτική προσέγγιση για το ζήτημα των σχολικών καταλήψεων. Παρά το γεγονός ότι οι ελλείψεις καθηγητών και υποδομών είναι αναντίρρητες και παρόλο που φτάνουν τις 150 οι σχολικές μονάδες που μπαίνει «λουκέτο» είτε σε τμήματα είτε στο σύνολό της λειτουργία τους εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, η Ελληνική Λύση -σε ανακοίνωσή της- εντοπίζει πολιτική υποκίνηση των σχολικών καταλήψεων και ζητά να βγουν «έξω τα κόμματα από τα σχολεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταγγέλλει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ ότι με την ύποπτη στάση τους υποθάλπουν τις καταλήψεις. Η ΝΔ με την ανικανότητα της, οι λοιποί για κομματική εκμετάλλευση, δήθεν στήριξη, δηλαδή υποκίνηση. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ υπενθυμίζει ότι όταν κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή και απαιτεί: Έξω τα κόμματα από τα σχολεία!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter