Βελόπουλος: Το πουλέν του Καρατζαφέρη που πουλάει επιστολές του Χριστού και διαλαλεί υπέρ της θανατικής ποινής (Video)

Βελόπουλος: Το πουλέν του Καρατζαφέρη που πουλάει επιστολές του Χριστού και διαλαλεί υπέρ της θανατικής ποινής (Video)

Κυριάκος Βελόπουλος. Η έκπληξη της χθεσινής βραδιάς. Ο τρίτος στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ, που μετά τους Άδωνη και Βορίδη «βολεύεται», με την ψήφο του λαού βεβαίως, στην Ευρωβουλή ως αρχηγός κόμματος.

Και είναι το ίδιο πρόσωπο που πουλούσε επιστολές του Χριστού και έτρεμε από συγκίνηση όταν τις «πουλούσε» μέσα από την εκπομπή του στην τηλεόραση και το ίδιο πρόσωπο που θα πάει στην Ευρωβουλή και είναι υπέρ της θέσπισης της θανατικής ποινής (για εμπόρους ναρκωτικών λέει ως τώρα στις εμφανίσεις του). 

Η φαιδρότητα και ο φαρισαϊσμός, η ακροδεξιά αντίληψη για το κράτος δικαίου επιβραβεύτηκε από το 4,12% και 179.808 ψηφοφόρους. Τα ποσοστά του λίγο πιο κάτω από τη δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής που πήρε 4,87% και 212.303

Ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το κανάλι του τότε αρχηγού του Γιώργου Καρατζαφέρη, όμως μετά την δύση του «άστρου» του μέντορά του, το Βελοπούλειο άστρο έλαμψε ως τηλεπερσόνα με γνήσιο ρατσιστικό λόγο και φορέα ψευδών ειδήσεων σε πολλά κανάλια. 

Αυτές οι χιλιάδες των ψηφοφόρων του, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, είναι απορίας άξιον αν πείστηκαν από τον πολιτικό λόγο του εν λόγω Βελόπουλου ή ψήφισαν την «Ελληνική λύση» γιατί δεν τούς πήγαινε να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονική δράση των μελών της;Δεν θα το μάθουμε εύκολα. 

Μέχρι τότε… απολαύστε τουλάχιστον δύο «λόγους» που έπαιξαν ρόλο στην εκλογή του Κυριάκου Βελόπουλου!

(αποτελέσματα Υπ. Εσωτερικών στο 76,93%)

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/292195098286171/

Κ. Βελόπουλος: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα επαναφέρει τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ"…

Κ. Βελόπουλος: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα επαναφέρει τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 26. September 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter