Βελτιωμένη η ΑΕΚ, 1-1 με Νετάνια

Βελτιωμένη η ΑΕΚ, 1-1 με Νετάνια

Αρκετά βελτιωμένη από το προηγούμενο φιλικό της με την σλοβάκικη Τρέντσιν (ηττήθηκε με 2-1) παρουσιάστηκε σήμερα (15/7) η ΑΕΚ στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της επί πολωνικού εδάφους όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο ήταν πολύ καλύτερη ειδικά στον ανασταλτικό τομέα και δεν παρουσίασε τα αμυντικά κενά των δύο προηγούμενων φιλικών. Παράλληλα ήταν δημιουργική στη επίθεση με υπομονή αλλά αδυναμία στην τελική πάσα.

Η Ενωση προηγήθηκε στο 23’ με τον Μάνταλο μετά από ασίστ του Λιβάγια και στη συνέχεια δημιούργησε κι έχασε κλασικές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά η Νετάνια σε μια από τις ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές της στο παιχνίδι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54’ με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Γκολομπάρτ.

Δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Μπακάκης, Τσιντώτας, Κρίστιστις, οι οποίοι λογικά θα παίξουν στο νέο αυριανό (16/6) φιλικό με τη Σταλ Σταλόβα Βόλα.

ΑΕΚ: Μπάρκας (64’ Αθανασιάδης), Παουλίνιο, Βράνιες (64’ Οικονόμου), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (69’ Λόπες), Σιμάο, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος (77’ Ντέλετιτς), Ζεράλδες, Λιβάγια.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ: Άμος, Γκολομπάρτ, Χόιμπαχ, Καχλόν, Μπόρενσταϊν, Φίνις, Κοέν, Χίκα, Κεχάτ, Κανικόφσκι, Ασκενάζι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter