Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ 3-0 την Νόρτζελαντ

Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ 3-0 την Νόρτζελαντ

Αρκετά βελτιωμένος στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στην Ολλανδία, αυτή την φορά κόντρα στην Νόρτζελαντ από την Δανία, την οποία και νίκησε εύκολα με 3-0.

Αυτή τη φορά ο Αμπελ Φερέιρα είδε αρκετά θετικά στοιχεία από την ομάδα του την οποία παρέταξε και πάλι με 4-4-2.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον αγώνα, χάρις στην ποιότητα που διαθέτει, αφού έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα από την Νόρτζελαντ, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε μόνο τρία γκολ. Ο Τσούμπα Άκπομ άνοιξε το σκορ στο 7’ μετά από όμορφη ενέργεια του Πέδρο Ενρίκε. Ο νεαρός Γαϊτανίδης στο 65′ έκανε το 2-0 με προσωπική ενέργεια και πλασέ και στο 72’ ο Ζαμπά μετά από πάσα του Ελ Καντουρί έγραψε το τελικό 3-0

«Ξέρω ότι υπάρχει η νοοτροπία νικητή. Δε χρειάζεται να διδάξω κάτι που ήδη γνωρίζουν. Το μοντέλο παιχνιδιού, είναι διαφορετικό και όταν διδάσκεις κάτι καινούργιο, χρειάζεται χρόνος» δήλωσε μερτά το ματς ο Φερέιρα και πρόσθεσε: «Μου έχουν δείξει ότι θέλουν να μάθουν, στις πιο βασικές ιδέες, ήδη έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι θέλω. Δεν έχουν αρχίσει να τις υλοποιούν ακόμα όπως θέλουμε, αλλά με τις προπονήσεις, τη διάθεση και την ποιότητα που διαθέτουν θα φτάσουμε στη ποιότητα που θέλουμε. Ο καλύτερος τρόπος να εφαρμόσεις κάποιες νέες ιδέες, είναι μέσω των νικών. Η κολλητική ουσία που ενώνει όλα αυτά τα κομμάτια είναι οι νίκες».

ΠΑΟΚ (Α ημίχρονο): Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης (28′ Μάτος), Μιχάι, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Κάτσε, Μίσιτς, Λημνιός, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Άκπομ

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο): Μελίσσας, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον (75′ Χατζηϊσαΐας), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Στοχ, Γαϊτανίδης (81′ Λάμπρου), Πέλκας (81′ Σφιντέρσκι)

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Γένσεν, Ρίγκααρντ, Ντόνιο, Ράσμουσεν, Ααγκούιστ, Λάρσεν, Κρίστενσεν, Ντάμσγκααρντ, Μούμιν, Ατανγκά, Φράνσις (85′ Ντιομαντέ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter