Βενετία: Πρόστιμο 3.333 ευρώ σε …γυμνόστηθη!

Βενετία: Πρόστιμο 3.333 ευρώ σε …γυμνόστηθη!

Οι ιταλοί αστυφύλακες επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3.333 ευρώ σε νεαρή γυναίκα η οποία εμφανίσθηκε γυμνόστηθη στο κέντρο της Βενετίας. Το πρόστιμο επιβλήθηκε «λόγω της εμφάνισής της, η οποία προσβάλει την κοινή αίσθηση κοσμιότητας». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιταλικός τύπος, η νεαρή γυναίκα φορούσε μια κόκκινη κάπα, η οποία, όμως, στο πάνω μέρος έμενε ανοικτή, αφήνοντας εκτεθειμένο το στήθος της. Παράλληλα, είχε καλύψει μέρος του προσώπου της με παραδοσιακή βενετσιάνικη μάσκα που χρησιμοποιείται το καρναβάλι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Corriere della Sera, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια διαφημιστική εκστρατεία, έστω και αν καμία εταιρία δεν ζήτησε την προβλεπόμενη άδεια και δεν κατέβαλε τα σχετικά χρήματα στον δήμο της Βενετίας.

Τις περασμένες ημέρες, οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης είχαν παρατηρήσει και άλλες κοπέλες να κυκλοφορούν γυμνόστηθες, με μεγάλη άνεση, στην περιοχή γύρω από την πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Σύμφωνα, δε, με τους τοπικούς αστυφύλακες, στο διαδίκτυο έχει αναγγελθεί μια παρεμφερής πρωτοβουλία, με γυναίκες χωρίς μπλούζα και στηθόδεσμο, πάντα στην Βενετία, για τις 2 Ιουνίου. Όλοι διερωτώνται, τώρα, αν το τεράστιο πρόστιμο που μόλις επιβλήθηκε θα αποτρέψει, άραγε, την όποια συμμετοχή.

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter