Βερναρδάκης: Υπάρχει ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ με τη δήλωση του Γ. Αλαφούζου

Βερναρδάκης: Υπάρχει ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ με τη δήλωση του Γ. Αλαφούζου

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και ερωτηθείς για τη δήλωση του Γ. Αλαφούζου που κατηγορεί την κυβέρνηση για ηθική αυτουργία για την τοποθέτηση της βόμβας ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά:

«Ποια είναι λοιπόν η υποδαύλιση ενός κακού κλίματος; όταν ο ιδιοκτήτης ενός μέσου ενημέρωσης έχει αυτή την δημόσια πολιτική τοποθέτηση, ποια θα είναι η θέση των δημοσιογράφων που δουλεύουν στο συγκρότημά του; Εδώ υπάρχει καταρχάς ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ και των συνδικαλιστικών οργάνων και των κανόνων δεοντολογίας. Αντί όλη αυτή η αποτρόπαιη ενέργεια που παραλίγο να έχει και νεκρούς να είναι ένα έδαφος μιας ομόθυμης καταδίκης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο πρόβλημα, γίνεται σπέκουλα απέναντι στην κυβέρνηση ως ηθική αυτουργία; Αν είναι δυνατόν».

Πώς μπορεί να διαχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή η κυβέρνηση, ή οποιοσδήποτε πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση του κ. Αλαφούζου για ηθική αυτουργία και να άρει το εμπάργκο, αν τυχόν υπήρχε αυτή η πιθανότητα, επεσήμανε ο κ. Βερναρδάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έρθει η συμφωνία μετά τον Φεβρουάριο στην ελληνική Βουλή, εφόσον βέβαια προηγουμένως ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιτυχώς στη γείτονα χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter