Βερολίνο: Η πορεία του φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο – το πρώτο βίντεο (Video)

Βερολίνο: Η πορεία του φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο – το πρώτο βίντεο (Video)

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η πορεία του φορτηγού που έπεσε απάνω σε ανυποψίαστους πολίτες στην Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο.

Πρόκειται για ένα ένα μικρό βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα Bild.Η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο παρμπρίζ ενός ταξί καταγράφει τα τελευταία μέτρα της πορείας του φορτηγού του μακελάρη του Βερολίνου σε ένα σημείο μέχρι τη στιγμή “μηδέν” έσφιζε από ζωή. 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

https://www.youtube.com/watch?v=jm_mb9Ax-5A

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο Τυνήσιος καταζητούμενος για την τρομοκρατική επίθεση φέρεται να απείλησε χριστιανό κρατούμενο ότι «θα του έκοβε το κεφάλι» όταν βρισκόταν σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Σικελίας. 

Αιτία της ακραίας αυτής συμπεριφοράς του Άμρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Στάμπα, φέρεται να ήταν το ότι ο χριστιανός κρατούμενος δεν ήθελε να ακούσει τις επίμονες προτροπές του Άμρι να αλλαξοπιστήσει και να ασπασθεί τον ισλαμισμό.

Πρόκειται για στοιχεία, δηλαδή, που ενισχύουν τις υποψίες που εκφράζονται τις τελευταίες ώρες, ότι ο Άμρι μπορεί να είχε ταυτίσει την δράση του με τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό, ήδη την περίοδο κατά την οποία εξέτισε την ποινή του σε φυλακές της Κατάνης και του Παλέρμο, από το 2011 μέχρι το 2015.

Ο Άμρι καταδικάσθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη για την πυρπόληση του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Λαμπεντούζα και για συμμετοχή σε ταραχές στις φυλακές της Σικελίας.

Παράλληλα, ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι στην πόρτα του φορτηγού το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο για να σκορπίσει το θάνατο εντοπίστηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του Τυνήσιου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter