Βέττας για Άδωνι: «Στην περιοχή μας αυτούς τους λέμε πολιτικούς τενεκέδες» (Video)

Βέττας για Άδωνι: «Στην περιοχή μας αυτούς τους λέμε πολιτικούς τενεκέδες» (Video)

Σε «πολιτικούς τενεκέδες» αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, σχολιάζοντας τις παραληρηματικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ για το επίδομα στους συνταξιούχους, το οποίο υποστήριξε ότι είναι παράνομο.

«Καμιά φορά η τηλεόραση σου δίνει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα, βλέπεις ενδεικτικά παραδείγματα ανθρώπων που έχουν μηδενική άποψη και πρόταση, την οποία όμως με απίστευτη πληθώρα λέξεων και φράσεων» σχολίασε, συμπληρώνοντας ότι «εμείς, στη δική μας περιοχή τους αποκαλούμε πολιτικούς τενεκέδες αυτούς»!

«Άκουσα τον κ. Γεωργιάδη να κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ως τυχοδιώκτη. Δεν έχουμε να απαντήσουμε τίποτα επ’ αυτού, αλλά έχουμε να πούμε το εξής: Αν κάποια “παιδάκια” έχουν φύγει από το υπουργείο τους την τελευταία μέρα και έχουν ζημιώσει, κάποιοι πολιτικοί τενεκέδες, το Δημόσιο, τότε να ξέρετε πως αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μην κλείσει η Βουλή 9 Μάη όπως το 2009», είπε και κατέληξε: «Κι αν κάποια “παιδάκια”, πολιτικούς τενεκέδες τους αποκαλώ, οι οποίοι έβαλαν τις υπογραφές τους και ζημίωσαν το Δημόσιο, να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγηθούν εκεί που πρέπει».

https://www.youtube.com/watch?v=_WqZctklijU

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter