Βγήκε από τα ρούχα της η Ξαφά και κατηγορεί το ΣτΕ για… Μαρξισμό!

Βγήκε από τα ρούχα της η Ξαφά και κατηγορεί το ΣτΕ για… Μαρξισμό!

Τη μία σπάει τη σιωπή της και βγαίνει από τα ρούχα της γιατί αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, την άλλη εξανίσταται για την αθώωση των κατοίκων στις Σκουριές και τώρα βλέπει μαρξιστικό δάκτυλο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο λόγος για την άκρως νεοφιλελεύθερη (όσο δεν πάει άλλο) Μιράντα Ξαφά, οικονομόλογο, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αλλά και σύμβουλο (τότε) του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά η κυρία Ξαφά με το τόσο «βαρύ» αντεργατικό βιογραφικό της ξεσπαθώνει κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας που –άκουσον άκουσον – εξαιρεί το εκπτωτικό χωριό των Σπάτων και δεν του επιτρέπει να είναι ανοικτό τις Κυριακές!

Και μπορεί ο νόμος να είναι σαφής και να προβλέπει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να παραμείνουν τα καταστήματα ανοικτά της Κυριακές (διαβάστε ΕΔΩ) αλλά η κυρία Ξαφά δεν έχει το Θεό της και κατηγορεί το Συμβούλιο της Επικρατείας για… Μαρξισμό!

Έγραψε λοιπόν στο Twitter:

«Το ΣΤΕ απέρριψε αίτηση εμπορικών καταστημάτων στο εκπτωτικό χωριό Σπάτων να λειτουργούν τις Κυριακές Μάιο-Οκτ, με την δικαιολογία ότι “επιδιώκει την επαύξηση του κέρδους των επιχειρήσεων, δηλ. σκοπό μη θεμιτό”!!! Ο Μαρξισμός ζει, αυτός μας οδηγεί!!»

Πάντως, αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι έχουν πάντα τα δικά τους μέτρα και σταθμά, επιλεκτικά!

Γιατί μερικοί, αν τους συνέφερε θα ρωτούσαν την Εκκλησία…

Και τη μέρα του Κυρίου, δεν εργαζόμαστε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter