Βγήκε από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια με το πλαστό πιστοποιητικό

Βγήκε από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια με το πλαστό πιστοποιητικό

Ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της από τον Άρειο Πάγο κρίθηκε το πρωί η καθαρίστρια από τον Βόλο με το πλαστό πιστοποιητικό.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας αποφάσισε την αποφυλάκιση της γυναίκας που είχε καταδικαστεί σε 10 κάθειρξη και η υπόθεσή της είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων αλλά και την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Ικανοποιημένοι, με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας που αφορά την αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας από τον Βόλο, δηλώνουν ο δικηγόρος της καθαρίστριας, αλλά και η κόρη της.

O δικηγόρος, Γιώργος Σινέλης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και ο Άρειος Πάγος θα κάνει δεκτή και την αναίρεση που έχει ασκηθεί. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «κατά την άποψη του ίδιου δεν υφίσταται απάτη, καθώς έχει παραγραφεί, αφού τελέσθηκε εν έτη 1997 και δεν είναι δυνατό να τελείται η απάτη δια παραλήψεως». 

Μιλώντας για το ζήτημα της πλαστογράφησης, υποστήριξε σε δήλωση του ότι: «H νόθευση εγγράφου αφορούσε το πλαστό πτυχίο, δηλαδή κατηγορήθηκε ότι την 5η δημοτικού την έκανε ΣΤ’ δημοτικού, αλλά παρείχε τις υπηρεσίες της. Και κατά την άποψή μου, υπήρξε ισάξια αντιπαροχή στις υπηρεσίες και αυτό δεν επηρέασε την παροχή της υπηρεσίας, καθώς ήταν καθαρίστρια. ‘Αρα δεν έπαιζε κανένα ρόλο η 5η ή η ΣΤ’ δημοτικού στην παροχή της υπηρεσίας».

Από την πλευρά της, η κόρης της καθαρίστριας, Νίκη Τσιαντάκη, δήλωσε ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της, για να προσθέσει πως ανυπομονεί να δει από κοντά τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η καθαρίστρια μέσα από τη φυλακή: Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν καλύτερη ζωή από τη δική μου

Διαβάστε ακόμη: Τι είπε ο γιος της καθαρίστριας για τη μητέρα του: «Έκανε παρανομία για να μας ταΐσει»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter