Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος

Εξαιρετική χαρακτηρίζουν οι θεράποντες γιατροί την κατάσταση της υγείας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε χθες, με επιτυχία, για την αποκατάσταση του αριστερού του ώμου, στον οποίο αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα.

Κατά το εξιτήριό του από το 251 ΓΝΑ, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα τον χειρουργό σμήναρχο (ΥΙ) Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο σμήναρχο (ΥΙ) Νικόλαο Κουρή, τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς σμήναρχο (ΥΙ) Κώστα Κουρέλη, αντισμήναρχο (ΥΙ) Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο Σμηναγό (ΥΙ) Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο σμήναρχο (ΥΙ) Γεώργιο Δελήμπαση.

Τέλος, ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.