Βηρυτός: Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες – Μαία σώζει βρέφη, γονείς τρέχουν να προστατέψουν τα παιδιά τους

Βηρυτός: Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες – Μαία σώζει βρέφη, γονείς τρέχουν να προστατέψουν τα παιδιά τους

Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα από την απεγνωσμένοι προσπάθεια κατοίκων του Λιβάνου να σώσουν τους δικούς του ανθρώπους και τα μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια της τεράστιας έκρηξης στο λιμάνι της χώρας που σάρωσε τα πάντα αφήνοντας εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.

Μια από τις φωτογραφίες που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι αυτή που μια μαία σε νοσοκομείο του Λιβάνου κρατά στην αγκαλιά της τρία νεογνά τα οποία προσπαθεί να σώσει από τα θραύσματα που έχει προκαλέσει η ισχυρή έκρηξη.

Ένα ακόμα βίντεο, που προκαλεί συγκίνηση είναι ενός πατέρα που ενώ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, αρπάζει το μικρο του γιο και αναζητά μέρος μέσα στο σπίτι για να προστατευθούν. 

Συγκλονιστική είναι η στιγμή που μια οικιακή βοηθός με κίνδυνο της ζωής της καταφέρνει και αρπάζει το κορίτσι του εργοδότη της σώζοντας την κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν τα τζάμια αρχίζουν και σπάνε. Η τεράστια έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου, βρήκε το μικρό κορίτσι να παίζει τραντάζοντας το κτίριο όπου βρίσκονταν και ρίχνοντας την τζαμαρία η οποία ήταν ακριβώς δίπλα στο παιδί. Με αστραπιαία κίνηση η οικιακή βοηθός άρπαξε την μικρή σώζοντάς το.

Εκατοντάδες παραμένουν οι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια χωρίς να είναι γνωστό ποια είναι η κατάστασή τους με τα σωστικά συνεργεία να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.  Η τεράστια έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου, η οποία προήλθε από 2.750 τόνους αποθηκευμένου νιτρικού αμμωνίου, ισοπέδωσε μία πολύ μεγάλη περιοχή. 

Οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης μόλις είδαν την πρώτη έκρηξη άρχισαν να βιντεοσκοπούν τον κανό, χωρίς να γνωρίζουν ότι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μια δεύτερη έκρηξη θα σημειωθεί που θα είναι και ισοπεδωτική. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter