Βιβλίο Αδωνη

Βιβλίο Αδωνη

Βιβλίο με τίτλο «110 στόχοι που έγιναν πράξεις» έδωσε στον πρωθυπουργό ο Αδωνης Γεωργιάδης όταν συναντήθηκαν την Τετάρτη για τις «εξετάσεις» του υπουργείου Ανάπτυξης. Πρόκειται για βιβλίο 38 σελίδων που περιλαμβάνει ό,τι έκανε ο Αδ. Γεωργιάδης το πρώτο εξάμηνο σε σχέση με τους στόχους που είχε.

Αυτό πάντως που μαθαίνουμε είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ικανοποιήθηκε λόγω της διευκρίνισης του υπουργού Ανάπτυξης ότι το βιβλίο το έφτιαξε μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση και μάλιστα… ιδίοις εξόδοις! Τώρα, αν χάρηκε επειδή δεν του κόστισε ή επειδή συνεργάστηκε ο υπουργός με τον υφυπουργό θα σας γελάσω!

Λέξη για το Ελληνικό

Στην αγορά πάντως αυτό που επισημαίνουν σχετικά με τον «έλεγχο» του υπουργού τους από τον πρωθυπουργό δεν είναι όσα είπαν, αλλά όσα δεν είπαν. Επιχειρηματίας αλλά και προσεκτικός αναγνώστης των δηλώσεων Μητσοτάκη επισήμανε στον Doctor ότι ο πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για το εμβληματικό για την κυβέρνηση έργο του Ελληνικού. Αντίθετα, σημείωσε, ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στο τι πρέπει να γίνει (απορρόφηση του ΕΣΠΑ, υλοποίηση του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων, ενεργοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας κ.ά.).

Από την πλευρά του ο Αδωνης Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι με επτά δικές του παρεμβάσεις «ξεμπλόκαρε» το έργο του Ελληνικού. Την αγορά όμως δεν την έπεισε. Λέτε να δικαιωθεί εκείνος που μιλά για «βιβλιοπώλη» στον Κυρ. Μητσοτάκη;

Πρωτάθλημα βασιλόπιτας

Με θλίψη ο Doctor έμαθε ότι ο ρέκτης βουλευτής της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας αποχωρεί από το πρωτάθλημα «Ποιος θα κόψει τις περισσότερες πίτες».

Ο Ζ. Τζηκαλάγιας ανακοίνωσε ότι για θρησκευτικούς λόγους «από την έναρξη του Τριωδίου, δηλαδή από την Τσικνοπέμπτη και μετά, δεν θα παραστώ σε καμία κοπή βασιλόπιτας». Αναφερόμενος στις «εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας ή πίτας ή πρωτοχρονιάτικης πίτας» παραπονέθηκε ότι «ξεκινούν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και… δεν τελειώνουν ποτέ!» και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως έπρεπε να ολοκληρώνονται τον πρώτο μήνα του χρόνου.

Αν θέλετε χριστιανικά, στις 2 Φεβρουαρίου της Υπαπαντής του Κυρίου, 40 ημέρες μετά τη γέννηση του Χριστού. Κάποιες χρονιές που το Πάσχα είναι αρχές Μαΐου κόβονται πίτες μέχρι τέλη Μαρτίου!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter