Βιεϊρίνια: «Έχουμε εννέα τελικούς ακόμα»

Βιεϊρίνια: «Έχουμε εννέα τελικούς ακόμα»

O ΠΑΟΚ βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου, μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, αλλά ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια κράτησε χαμηλούς τόνους υποστηρίζοντας πως ακόμα η ομάδα του έχει 9 τελικούς.

«Είμαστε κοντά, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι που πάντα αξίζει κάτι παραπάνω. Θέλαμε τη νίκη όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για όσα έγιναν πέρσι. Φέτος δεν τους αφήσαμε να κάνουν κάτι», ανέφερε ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουμε ακόμα 9 τελικούς. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι αυτό γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος πρώτοι. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μια μεγάλη νίκη, αλλά συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα».

O Βιεϊρίνια μίλησε για το δικό του γκολ και για το πάθος που έβγαλε η ομάδα: «Ξέραμε πως έπρεπε να έχουμε το προβάδισμα πολύ γρήγορα αν θέλαμε να ηρεμήσουμε και να το πάρουμε. Ευτυχώς το καταφέραμε. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ, είτε ως μπακ είτε ως εξτρέμ, είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Αν έχουμε το ίδιο πάθος όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα, τότε μπορεί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ιστορίες από το παρελθόν

Ο Αγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ μίλησε για όσα έζησε πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι: «Όλοι μιλούσαν για αυτόν τον αγώνα, έλεγαν ιστορίες από το παρελθόν και προσπαθούσαν να με βάλουν στο κλίμα. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα όνειρα ότι σκόραρα σε αυτό το ματς. Ήξερα πολλά για την αναμέτρηση, οπότε ήμουν προετοιμασμένος. Είχαμε πει να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε σχέδιο τακτικής, αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το οποίο κάνουμε».

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε δυο γκολ σε 20 λεπτά. Μετά ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά πήραμε και πάλι τον έλεγχο. Πετύχαμε στο τέλος το 3-0 και το μόνο αρνητικό είναι το γκολ που δεχτήκαμε. Όπως είπε και ο προπονητής μας δεν έχει τελειώσει τίποτα». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter