Βίντεο από τον άγριο καυγά του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο (Video)

Βίντεο από τον άγριο καυγά του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο (Video)

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο φέρεται να απεικονίζει τον άγριο καυγά της παρέας του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στη Μύκονο με άλλους τουρίστες.

Το βίντεο, στο οποίο φέρεται να δείχνει το τι συνέβη στα σοκάκια της Μυκόνου και οδήγησε στη σύλληψη του διεθνή Άγγλου ποδοσφαιριστή, αναρτήθηκε από το Mykonosvoice.grμε πλάνα να δημοσιεύονται επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με όλα όσα έγιναν γνωστά, η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία εκτός από τον αδελφό και τον φίλο τους, ήταν αρχικά και οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Γουίλιαμς, συνεπλάκη έξω από μπαρ στη Χώρα της Μυκόνου με άλλη παρέα Αγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τα αδέλφια Μαγκουάιρ και τον φίλο τους, οι οποίοι στη συνέχεια χτύπησαν έναν από τους αστυνομικούς!

Διαβάστε επίσης: Στον εισαγγελέα Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ που αρνείται τα πάντα…

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό στη Μύκονο, η Αστυνομία έκανε λόγο για απόπειρα δωροδοκίας, βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας και σωματικής βλάβης.

Αναλυτικά:

«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter