Βίντεο από την ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε κατάστημα με έπιπλα στην Κηφισίας (Video + Photos)

Βίντεο από την ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε κατάστημα με έπιπλα στην Κηφισίας (Video + Photos)

Έκρηξη σημειώθηκε περί τις 04.00 σε κατάστημα με έπιπλα στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Ωστόσο, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε λίγο πριν την έκρηξη να φτάνει έξω από το κατάστημα μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες. Ο ένας από τους δύο άνδρες που φορούσαν κράνη κατεβαίνει από τη μοτοσικλέτα, αφήνει κάτι στην είσοδο του καταστήματος και στη συνέχεια απομακρύνεται μαζί με τον συνεπιβάτη του με μεγάλη ταχύτητα. Λίγο αργότερα σημειώνεται και η έκρηξη (βίντεο κάτω) .

Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο που στεγάζεται το κατάστημα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ζημιές έχουν προκληθεί από το ισόγειο έως και τον τρίτο όροφο. Οι ζημιές ωστόσο είναι μόνο υλικές και δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι εξετάζουν τον εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος θα μπορούσε να τους οδηγήσει στους δράστες. Επίσης, η αστυνομία θα συγκεντρώσει πληροφορίες και από την κατάθεση που θα δώσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε διαφορές με κάποιον ή αν είχε δεχθεί απειλές.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.










Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter