Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση εναντίον του διαιτητή Τζήλου – Σοκάρουν τα ουρλιαχτά του (Video)

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση εναντίον του διαιτητή Τζήλου – Σοκάρουν τα ουρλιαχτά του (Video)

Καρέ – καρέ την επίθεση εναντίον του Έλληνα διαιτητή, Θανάση Τζήλου, στο αυτοκίνητό του στη Λάρισα από τρεις άνδρες που φορούσαν κουκούλες, καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο.

Το οπτικοακουστικό υλικό αποτυπώνει τα ουρλιαχτά πανικού του Θανάση Τζήλου ο οποίος δέχεται «βροχή» χτυπημάτων από δύο άτομα, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο του Open TV. Οι δύο μεγαλόσωμοι άνδρες χτυπούν τον Έλληνα διαιτητή ενώ ένας τρίτος κουκουλοφόρος παρακολουθεί από μακριά.

Οι σπαρακτικές φωνές του Τζήλου κόβουν την ανάσα. Οι δράστες, μετά από περίπου μισό λεπτό, αφήνουν το θύμα τους και τρέπονται σε φυγή με ένα λευκό αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, ο διεθνής διαιτητής ανασηκώνεται και περνάει στο απέναντι πεζοδρόμιο σε μία προσπάθεια να συνέλθει από τα χτυπήματα.

Καλά στην υγεία του ο Τζήλος

«Δεν εμπνέει καμία ανησυχία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του διαιτητή της Super League Θανάση Τζήλου που ξυλοκοπήθηκε την Τετάρτη.

Ο κ. Νάνος σημείωσε επίσης ότι «τα εργαστηριακά αποτελέσματα δείχνουν ευτυχώς ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τις κακώσεις που έχει στο κεφάλι και στα κάτω άκρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter