Βίντεο – ντοκουμέντο από το φονικό στο Λασίθι: Καρέ – καρέ η δολοφονία

Βίντεο – ντοκουμέντο από το φονικό στο Λασίθι: Καρέ – καρέ η δολοφονία

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας στον οικισμό Περάμπελα κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα έναν 73χρονο, τον 45χρονο γιο του και τον 52χρονο γαμπρό του, με αποτέλεσμα ο πατέρας να πέσει νεκρός και οι υπόλοιποι δύο να τραυματιστούν.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πατέρα και γιο, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της κόρης και αδερφής αντίστοιχα των θυμάτων.

Είναι η αδερφή που λίγα λεπτά αργότερα χτυπάει το κεφάλι της από απόγνωση και απελπισία, βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του τραυματία. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει άνδρα και γιο στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο του μακελειού.

Είναι ανατριχιαστικό ότι ο δράστης χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να πατήσει την σκανδάλη και να πυροβολήσει διαδοχικά πρώτα το γιο και αμέσως μετά τον πατέρα.

Ο πυροβολισμός του γιου, ο οποίος είναι ο πρώτος που τρέχει προς την πλευρά του δράστη επειδή προφανώς έχει ακούσει την προηγηθείσα φασαρία με την αδερφή του, δεν αποτυπώνεται στην κάμερα διότι είναι ο πλάτανος μπροστά. 

Το cretalive.gr έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη στιγμή του φονικού

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter