Βίντεο ντοκουμέντο: H στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα – Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δολοφόνου (Video)

Βίντεο ντοκουμέντο: H στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα – Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δολοφόνου (Video)

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας, και δείχνει λεπτό προς λεπτό τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα. 

Όπως προκύπτει από το βίντεο, που δημοσίευσε η «Καθημερινή», η ένοπλη επίθεση την περασμένη Τετάρτη έγινε τη στιγμή που ο 46χρονος βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω. 

Διαβάστε ακόμη: «Συνέταιρος του Άρη Σπηλιωτόπουλου ο «Αυστραλός» άνθρωπος της νύχτας που εκτέλεσαν στη Βούλα».

Είχε μόλις καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο δολοφόνος πλησίασε –τρέχοντας– το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα. 

Διαβάστε ακόμη: Τι απαντά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την εμπλοκή του με τον δολοφονημένο «Αυστραλό»

Ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ, φορούσε ένα δίχρωμο σπορ μπουφάν, καθώς επίσης μαύρο παντελόνι και παπούτσια. Προκύπτει ακόμα ότι ο δράστης χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα, ώστε η επίθεση εναντίον του 46χρονου να μη γίνει άμεσα αντιληπτή από περίοικους.

Η σκηνή του φόνου διήρκεσε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Ο Μακρής αμέσως μόλις δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το Smart και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Ωστόσο, εκείνος τον ακολούθησε και από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου συνέχισε να τον πυροβολεί. Ο Γ. Μακρής δεν πρόλαβε να κάνει περισσότερα από 3 -4 βήματα, πριν πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, όπου κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Πώς μετέδωσαν τα αυστραλιανά ΜΜΕ την εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα (Video)

Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχουν εξαιρεθεί οι εικόνες στις οποίες το θύμα εμφανίζεται, έχοντας βγει από το αυτοκίνητο μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, να προσπαθεί ενστικτωδώς να αποφύγει τις σφαίρες του δολοφόνου, που συνεχίζει να τον πυροβολεί, σχεδόν εξ επαφής.

Διαβάστε ακόμη: Τι είπε η Βικτώρια Καρύδα στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του συζύγου της

Διαβάστε ακόμη: Ο σπαραγμός της Βικτώριας Καρύδα λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του συζύγου της (Video)

Διαβάστε ακόμη: Εκτέλεση στη Βούλα: Το σκοτεινό παρελθόν του «Αυστραλού» – Είχε εταιρεία με «γαλάζιο» πρώην υπουργό

Πηγή: kathimerini.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter