Βίντεο – ντοκουμέντο με τον οδηγό ταξί και τον ηθοποιό που κατηγορείται ότι τον βίασε

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον οδηγό ταξί και τον ηθοποιό που κατηγορείται ότι τον βίασε

Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή που ο ταξιτζής και ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του πρώτου μπαίνουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αγοράσουν κάτι να φάνε φέρνει στην επιφάνεια το Star.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνονται ο 29χρονος ηθοποιός με τον 24χρονο οδηγό ταξί, να μπαίνουν στο μαγαζί και στη συνέχεια να πηγαίνουν πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος στην τουαλέτα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τι είδε εκείνο το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου: «Έρχονται δύο άτομα. Στην αρχή ήρθε ο ένας από τη μεριά που είναι τα σάντουιτς. Δεν παρήγγειλαν καφέ. Σάντουιτς παρήγγειλαν και οι δύο. Πρώτα μπήκε ο ένας στην τουαλέτα και μετά ο άλλος. Ο ταξιτζής φορούσε γυαλιά μυωπίας. Μετά βγήκαν, πήραν τα σάντουιτς και έφυγαν. Μου φάνηκαν σαν δύο άνθρωποι που γνώριζαν ο ένας τον άλλον».

Τι ισχυρίζεται ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης

Από την πλευρά του, από τις φυλακές Τριπόλεως όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, ο 29χρονος δήλωσε ότι «έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω».

 Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 24χρονου ταξιτζή, υποστηρίζει ότι είναι «θύμα παραποιημένων γεγονότων» και ότι δεν μπορεί να διακρίνει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται.

 Ο 29χρονος αναφέρθηκε στα ερωτικά εργαλεία που βρέθηκαν στην τσάντα του, και εξήγησε ότι τα κουβαλούσε για ένα ραντεβού που θα είχε ακολούθως. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι το ραντεβού μπορεί να πιστοποιηθεί μέσα από τις επαφές του στο κινητό του τηλέφωνο, για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξη σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται.

https://www.star.gr/video=442720

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter