«Βίος και Πολιτεία» – Απόψε στο Τριανόν η προβολή της ταινίας για την ενίσχυση του Τάκη Μόσχου (Video)

«Βίος και Πολιτεία» – Απόψε στο Τριανόν η προβολή της ταινίας για την ενίσχυση του Τάκη Μόσχου (Video)

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες για την οικονομική ενίσχυση της συνεχιζόμενης νοσηλείας του ηθοποιού Τάκη Μόσχου. Στο πλαίσιο αυτό, απόψε Μεγάλη Δευτέρα, στις 20:00 θα προβληθεί στον κινηματογράφο Τριανόν η ταινία «Βίος και Πολιτεία».

Την ταινία προσφέρει ο σκηνοθέτης και μετά την προβολή της θα ακολουθήσει ποτό στο φουαγιέ του κινηματογράφου που επίσης προσφέρει δωρεάν την αίθουσα. 

Όλες οι εισπράξεις θα διατεθούν για τις ανάγκες νοσηλείας του αγαπημένου ηθοποιού που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Λίγα λόγια για την ταινία: 

BIOS + ΠΟΛΙΤΕΙΑ (1987, 100’)

Ένας ιδιοφυής ηλεκτρονικός, ο Μιχάλης Καραμάνος, είναι υπάλληλος του Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού Ελλάδος και φαίνεται πως είναι ο μόνος που μοιάζει να μην έχει ενσωματωθεί πλήρως στο παμφάγο σύστημα. Όντας μέλος της επαναστατικής οργάνωσης Συνταγματικός Αγώνας, που μάχεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, συνδέει τον κομπιούτερ του διοικητού του ΤΟΕ μ’ έναν εκρηκτικό μηχανισμό, απειλώντας έτσι να καταστρέψει τις τηλεπικοινωνίες της χώρας, αν δεν του επιτρέψουν να εκπέμψει από την τηλεόραση το επαναστατικό του μήνυμα και μάλιστα κατά τη διάρκεια μετάδοσης ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι Αρχές, θεωρώντας πως τον χτύπησε κάποια τρέλα, προσπαθούν να τον συνεφέρουν χρησιμοποιώντας τους παλιούς του φίλους από τον στρατό, τους οποίους μαζεύουν έναν-έναν ως μεσολαβητές. Κωμωδία καταστάσεων με άρτια και μεστή ανάπτυξη, πολύ σασπένς αλλά και εύστοχη κριτική της κοινωνικο-πολιτικής επικαιρότητας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter