Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Βίτσας: «Θα υπάρξουν τα χρήματα για τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα»

Την εκτίμηση ότι πολύ γρήγορα θα υπάρξουν τα χρήματα, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να αρχίσει κανονικά η λειτουργία της εταιρείας, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας επί της τροπολογίας με την οποία χορηγείται στην Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα δίνεται με σκοπό την συμμετοχή της εταιρείας σε διαγωνισμούς δημοσίων έργων ή προμηθειών από το δημόσιο τομέα, την είσπραξη χρημάτων από το δημόσιο με όρο παρακράτησης 5% επί του εισπραττόμενου ποσού και τη μεταβίβαση ακινήτου στο δήμο Ελευσίνας.

Η τροπολογία προβλέπει αναστολή των μέτρων διοικητικής και αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος κινητής και ακίνητης περιουσίας της ανώνυμης εταιρείας και οι πράξεις ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μπορέσουν να αρθούν οι δεσμεύσεις που υπάρχουν σε λογαριασμούς.

«Τα πράγματα, τουλάχιστον όπως είναι αυτήν τη στιγμή, δείχνουν ότι πάρα πολύ γρήγορα θα υπάρξουν τα χρήματα, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να αρχίσει και η κανονική λειτουργία της εταιρείας», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.