Black Friday και από τον Άδωνη Γεωργιάδη!

Black Friday και από τον Άδωνη Γεωργιάδη!

Ποιος είπε ότι η Black Friday δεν αγγίζει και τον Άδωνη Γεωργιάδη;

Πριν από δυο χρόνια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε προμοτάρει ειδικές εκπτώσεις στα βιβλία που εξέδιδαν οι εκδόσεις Γεωργιάδη λόγω της Black Friday. Φέτος, πήρε την απόφαση να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για τους φίλους της «Ελληνικής Αγωγής».

Όπως πληροφορείται το documentonews.gr, ο άλλοτε τηλεπωλητής μέχρι και νανογιλέκων, «τρέχει» μοναδική προσφορά για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα στην Ελληνική Αγωγή. «Εγγραφείτε σε ένα νέο μάθημα και παρακολουθήστε Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο μόνο με μια συνδρομή των 60€!», ενημερώνουν όλους τους πιθανούς μαθητές.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της «Ελληνικής Αγωγής», η συνδρομή για την παρακολούθηση ενός μαθήματος αγγίζει μηνιαίως τα 60€. Αν επιθυμεί κάποιος να εγγραφεί σε άλλο μάθημα θα πληρώσει για έναν μήνα ακόμη 60€ κ.ο.κ. Βλέπουμε επίσης πως για να παρακολουθήσει κανείς το μάθημα «Ρητορική με τον Άδωνι Γεωργιάδη» θα πρέπει να δώσει 50€ για 7 ημέρες.

Ε λοιπόν όπως βλέπετε και εσείς, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «χαρίζει» δυο μήνες δωρεάν. Μάλλον αποφάσισε να εφαρμόσει την πατροπαράδοτη και πιθανώς αρχαιοελληνική «μαύρη Παρασκευή».

Τρεχάτε όσοι πιστοί…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter