Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Φανατικοί... καταναλωτές

Black Friday: Όταν οι πελάτες δεν ψωνίζουν αλλά παίζουν... ξύλο για να ψωνίσουν! (Videos)

Στην Ελλάδα οι στιγμές που ζήσαμε με αφορμή το Black Friday μπορούμε να πούμε ότι ήταν απολύτως κόσμιες και πολιτισμένες Οι ουρές απαρτίζονταν από καταναλωτές που περίμεναν καρτερικά τη σειρά τους, ενώ και μέσα στα καταστήματα δεν είδαμε σκηνές με μαλλιοτραβήγματα και τσακωμούς. Ποιος ξέρει βέβαια το μέλλον τι μας επιφυλάσσει...

Αλλά στο εξωτερικό που ίσως και οι προσφορές είναι σε εξωπραγματικά για την Ελλάδα επίπεδα, είναι κάτι παραπάνω από συχνά τα φαινόμενα άγριων καυγάδων, όλων των ηλικιών και όλων των φύλων.

Για παράδειγμα, σήμερα σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart, άντρες γαντζώθηκαν με όση δύναμη διέθεταν πάνω σε ένα παιχνίδι-αυτοκίνητο διεκδικώντας το μέχρι τελικής πτώσης...

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι πιο σημαντικές "κόντρες" που έχουν καταγραφεί σε κάμερα στην αμερικάνικη "σκηνή" του Black Friday.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.