Black Friday: Ουρές με το «καλημέρα» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Αναζητούν τις καλύτερες προσφορές οι καταναλωτές (Video)

Black Friday: Ουρές με το «καλημέρα» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Αναζητούν τις καλύτερες προσφορές οι καταναλωτές (Video)
BLACK FRIDAY ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε δεκάδες πολίτες να εκμεταλλευθούν την Black Friday και να σχηματίσουν ουρές έξω από καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές.

Η σημερινή εκπτωτική μέρα αποτελεί ένα στοίχημα για την αγορά η οποία ελπίζει ότι θα καταφέρει να ανακάμψει από το βαρύ πλήγμα που έχει υποστεί δύο χρόνια τώρα λόγω της πανδημίας.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας συστήνει στους πελάτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μη δελεάζονται από φαινομενικά εντυπωσιακές προσφορές με δεδομένο και ότι η ακρίβεια επιβαρύνει στον μέγιστο βαθμό τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς με αποτέλεσμα η ιεράρχηση των αναγκών και η έρευνα αγοράς καθίστανται ιδιαίτερα αναγκαίες.

Πάντως οι καταναλωτές φρόντισαν να στηθούν έξω από τα καταστήματα πριν ακόμα ανοίξουν προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορούν. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι όπως δήλωσαν στο ThessToday.gr περίμεναν υπομονετικά από τις 9 το πρωί, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι έκαναν οικονομίες όλο τον μήνα για να κάνουν ψώνια στη Black Friday.

Να σημειωθεί πως μόλις ξεκίνησε το ωράριο λειτουργίας της αγοράς οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να συρρέουν εντός των καταστημάτων, με τους υπεύθυνους να προχωρούν στη διαδικασία ελέγχου εμβολιασμού. Πολλοί μάλιστα είχαν ήδη στα χέρια τους κρατημένα τα πιστοποιητικά, ενώ οι μικρότερες ηλικίες έφεραν τα απαραίτητα αρνητικά rapid test. 

Δείτε φωτογραφίες από τις ουρές στην Αθήνα

Δείτε τις εικόνες από τη Θεσσαλονίκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter