Βλαζάκη: Διαψεύδω Μπακογιάννη, Μπογδάνο ότι κάλεσα την ΕΛΑΣ για το «Τζόκερ»

Βλαζάκη: Διαψεύδω Μπακογιάννη, Μπογδάνο ότι κάλεσα την ΕΛΑΣ για το «Τζόκερ»

Συνεχίζεται το σήριαλ της υπόθεσης της εισβολής αστυνομικών σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας που πρόβαλαν την ταινία «Τζόκερ καθώς ενεπλάκη το όνομα της κυρίας Βλαζάκη από τον Μπογδάνο και άλλους ότι ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα fake news και η επικοινωνιακή διαχείριση μιας τεράστιας γκάφας κυβερνητικών στελεχών όπως οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Λίνα Μενδώνη αντίστοιχα δεν έχουν τέλος. Στην αρχή δεν συνέβη το περιστατικό, μετά την αστυνομία ειδοποίησαν γονείς, στη συνέχεια είπαν για ανταγωνιστές διανομείς ταινιών, έπειτα για υπαλλήλους του υπουργείου πολιτισμού δήθεν τυχαία – σαββατοκύριακο έκαναν υπερωρίες στις δουλειές τους  – και τώρα που βλέπουν τον πολιτικό κόλαφο κυνηγούν την επικοινωνιακή ρεβάνς. 

Η τέως γραμματέας του ΥΠΠΟΑ  Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη ζητάει να ανακαλέσουν δημόσια και να ζητήσουν συγγνώμη η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τους ισχυρισμούς τους ότι κάλεσε η ίδια την ΕΛΑΣ να κάνει έλεγχο στους κινηματογράφους το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ολόκληρη η δήλωση της Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του .

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως,

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου.

Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Τέλος, δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση.

Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη» 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter