Βλαζάκη: Η ηγεσία του ΥΠΠΟ αποποιείται τις ευθύνες της για την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Τζόκερ»

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σε αίθουσες προβολής της κινηματογραφικής ταινίας Joker και τα δημοσιεύματα που θέλουν να αποδώσουν ευθύνες στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου πολιτισμού η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου κ Μαρία Βλαζάκη κάνει λόγο σε δήλωση της για αποποίηση ευθυνών της τωρινής ηγεσίας του υπουργείου.

Να σημειωθεί ότι η κ Βλαζάκη σε διάφορα δημοσιεύματα παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που έχει υπογράψει πριν 4,5 χρόνια την υπηρεσιακή ταυτότητα της υπαλλήλου της γνωμοδοτικής επιτροπής.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Μαρίας Βλαζάκη

«Μετά την πανελλήνια ανεπανόρθωτη έκθεση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τις αντιφατικές δηλώσεις και πληροφορίες από διαφορετικές πηγές και την συνήθη αποποίηση και μετακύλιση ευθυνών, η απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης που επιχειρείται για το θέμα με λογικές ακροβασίες και επικίνδυνα άλματα, μόνο γέλιο προκαλούν, ηχηρό, παρατεταμένο και απελπισμένο, σαν του «Τζόκερ».

Είναι πρόδηλος ο σκοπός της παραπλάνησης δια της εμμονικής στοχοποίησης της προηγούμενης ηγεσίας, προς αποφυγή ευθυνών από τις αλλεπάλληλες γκάφες της τωρινής, καθώς και δια της αναζήτησης αποδιοπομπαίου τράγου στα πρόσωπα των δύο υπαλλήλων.

Εξάλλου, η απουσία ανάλογων περιστατικών κατά τα προηγούμενα 4,5 χρόνια είναι αρκούντως εύγλωττη». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.