Bloomberg: Να ισχύουν για εννέα μήνες τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για ταξίδια θα προτείνει η ΕΕ

Bloomberg: Να ισχύουν για εννέα μήνες τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για ταξίδια θα προτείνει η ΕΕ

Όριο εννέα μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις εντός του ευρωπαϊκού μπλοκ, θα προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση  καθώς και την προτεραιοποίηση των εμβολιασμένων ταξιδιωτών, σύμφωνα με το Bloomberg.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν πως ο εμβολιασμός με τρίτη αναμνηστική δόση θα απαιτείται μετά την παρέλευση των εννέα μηνών από τον αρχικό πλήρη εμβολιασμό.

Η ΕΕ θα συστήσει επίσης στις χώρες μέλη να συνεχίσουν να δέχονται όλους τους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προτείνει στις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν από τις 10 Ιανουαρίου σε όλους όσοι έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχει εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο περιεχόμενο εγγράφου που έφθασε εις γνώση του.

Υπενθυμίζεται ότι σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κομισιόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την τρίτη δόση του εμβολίου του εμβολίου ως προϋπόθεση ισχύος για τους άνω 60 προκειμένου να είναι σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και να μπορούν να ταξιδέψουν εντός της Ε.Ε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter