Οι αποφάσεις

Βοήθεια 1,4 εκατ. ευρώ προς τους δήμους Ραφήνας-Πικερµίου, Μαραθώνα αποφάσισε η κυβέρνηση

Την εκταμίευση ποσού 1.400.000 ευρώ για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών του ∆ήµου Ραφήνας - Πικερµίου και του Δήμου Μαραθώνα, ύστερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Νοτιοανατολική Αττική, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Ήδη, πριν από λίγο, εκδόθηκαν δυο αποφάσεις οι οποίες υπογράφονται από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για τη χρηµατοδότηση του ∆ήµου Ραφήνας - Πικερµίου µε το ποσό των επτακοσίων χιλιάδων ευρώ και του Δήμου Μαραθώνα με το ίδιο ποσό. Η επιχορήγηση δίνεται για την ενίσχυση άμεσων αναγκών, την αποκατάσταση υποδομών πρώτης ανάγκης και την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ραφήνα. Το ποσό της χρηματοδότησης εντάσσεται στο «Πρόγραµµα πρόληψης και αντιμετώπισης ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεοµηνίες στους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθµού της Χώρας».

Η χρηµατοδότηση του ποσού θα γίνει απολογιστικά, σύµφωνα µε τη πρόοδο των έργων µε παραστατικά των δαπανών που θα υποβάλλονται στο υπουργείο Εσωτερικών. Η ισχύς των δυο αποφάσεων, οι οποίες υπογράφηκαν στις 25 Ιουλίου 2018, ορίζεται σε 18 µήνες από την έκδοσή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.