Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ

Βόλεϊ: Φιλοξένησαν τις Κορασίδες του Άρη και της Ελπίδας Αμπελοκήπων σε ξενοδοχείο...ημιδιαμονής

Καταγγελία σοκ έκαναν οι παράγοντες του Αρη και Ελπίδας Αμπελοκήπων: Οι υπεύθυνοι του Ηρακλή Κηφισιάς, που διοργανώνει το φάιναλ φορ της κατηγορίας, έβαλαν τα μικρά κορίτσια να μείνουν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Οι δύο ομάδες, με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν πως η διαμονή που είχε κανονιστεί για τα νεαρά κορίτσια, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, ήταν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, που δεν τηρεί, τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Καταγγέλλουν ακόμα ότι σε προσπάθεια που έγινε να βρεθεί λύση, αντιμετώπισαν αδιαφορία από τους αρμόδιους, τόσο του οικοδεσπότη Ηρακλή Κηφισιάς, όσο και της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.

Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας «άλλης χροιάς» και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους.

Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος.

Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο «βωμό» του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, «έχασε» ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος(παρά τις προσπάθειας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ.

Και όπως λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα»

*Τα σωματεία*

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.