Βόλεϊ: «Κόκκινο» με …δάκρυα το ντέρμπι

Βόλεϊ: «Κόκκινο» με …δάκρυα το ντέρμπι

Eπεισοδιακό ήταν το «αιώνιο» ντέρμπι του πρωταθλήματος βόλεϊ, το οποίο ανέδειξε νικητή μετά …δακρύων τον Ολυμπιακό με σκορ 3-2 σετ.

Η απόφαση της Αστυνομίας να ρίξει δακρυγόνο στην είσοδο του κατάμεστο γηπέδου του Αγίου Θωμά για να αποθαρρύνει ορισμένους ταραξίες που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα και δρομολόγησε τη διακοπή του αγώνα για περίπου μισή ώρα.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ενώ το σκορ ήταν 5-3 στο πρώτο σετ υπέρ του γηπεδούχου στο Μαρούσι Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 1-0 μέσα σε εξαιρετικά φανατισμένη ατμόσφαιρα (25-20).

Ο Ολυμπιακός αντεπιτέθηκε και πήρε το δεύτερο σετ με 25-14, αλλά το τρίτο κατέληξε στο «τριφύλλι» με δόση τύχης στο τέλος (25-23). Oι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν ξανά με ένα μπλοκ του Φίνγκερ (23-25) και πήραν το ματς στο «τάι μπρέικ», με κλειδί τα σερβίς του Θόδωρου Βουλκίδη που πήρε τέσσερις συνεχόμενους άσους λίγο πριν το φινάλε. Ο Ολυμπιακός μετράει πλέον 9 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί του Παναθηναϊκού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter