Βόλεϊ: «Κόκκινο» σαμποτάζ στη φιέστα – Έχασε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 0-3

Βόλεϊ: «Κόκκινο» σαμποτάζ στη φιέστα – Έχασε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 0-3

Οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού χάλασαν το πάρτι που είχε στήσει ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία και πέτυχαν ανατροπή στον ανατροπή, στη συναρπαστική σειρά των τελικών της Α1 του βόλεϊ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν θριαμβευτές από τη Θεσσαλονίκη, δίχως να χάσουν σετ: 0-3, με 21-25, 21-25, 26-28, με μπλοκ του Τσούπκοβιτς στον Σωτηρίου, στο τέταρτο και τελευταίο match-ball. Ο Αγκάμεζ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ άφησε να του ξεφύγει προβάδισμα 3 πόντων στο τρίτο σετ..

Το σκορ έγινε 2-2 και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί την Κυριακή, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. «Οι παίκτες μου έδειξαν την ποιότητά τους. Εμφανιστήκαμε σε άριστη κατάσταση, αγωνιστικά, τακτικά και ψυχολογικά», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο ΠΑΟΚ έχασε νωρίς τον βασικό διαγώνιο Στάροβιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στα μισά του πρώτου σετ και πιθανότατα θα απουσιάσει και από τον πέμπτο τελικό. «Xάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία», ομολόγησε ο Θάνος Τερζής. «Η πίεση είναι πια και στις δύο ομάδες».

Ανάμεσα στους 7-8 χιλιάδες οπαδούς του «Δικεφάλου», που γέμισαν το κλειστό της Πυλαίας, για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα, σε περίπτωση νίκης, ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποθεώθηκε. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter