Bόλεϊ: Νέα «πράσινη» νίκη στου Ρέντη, 3-1 σετ τον Ολυμπιακό

Bόλεϊ: Νέα «πράσινη» νίκη στου Ρέντη, 3-1 σετ τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού (22-25, 25-21, 14-25, 23-25) στο «Μελίνα Μερκούρη» για τη Volley League, λίγες εβδομάδες μετά την επικράτηση στον πρώτο τελικό του League Cup.

Οι «πράσινοι» πήραν νίκη ψυχολογίας, καθώς διατηρούνται για τα καλά στη μάχη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια της Volley League, κάτι που θα «σφραγιστεί» σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Οι διαθέσεις του Παναθηναϊκού φάνηκαν από το πρώτο σετ, το οποίο και το τριφύλλι κατέκτησε με σκορ 25-22. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (25-21 το σκορ), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβαλαν θεμέλια νίκης με τρομερή απόδοση στο τρίτο «κομμάτι» του ντέρμπι (25-14) και… έφτασαν στη νίκη κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 25-23. 

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Αλέξανδρος Ράπτης που σημείωσε 17 πόντους, ενώ στους 14 σταμάτησε ο Στάροβιτς. Διψήφιοι ολοκλήρωσαν το ματς οι Τσάτσιτς, Ρανγκέλ και Πελεκούδας. Για τον Ολυμπιακό 16 πόντους σημείωσε ο Φίνγκερ και 12 ο Κουμεντάκης που ήταν εντυπωσιακός στα δύο πρώτα σετ, στη συνέχεια όμως η απόδοσή του έπεσε. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter