Βόλεϊ: Θρίαμβος με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη

Βόλεϊ: Θρίαμβος με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο θριαμβευτής του επεισοδιακού πρώτου τελικού του League Cup στο βόλεϊ. Οι «πράσινοι» άλωσαν το κλειστό του Ρέντη με 3-2 αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα σετ του συναρπαστικού αγώνα, με πρώτο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό: 25-21, 25-21, 23-25, 24-26, 10-15.

Ο 20χρονος Αλέξανδρος Ράπτης ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, με 22 πόντους και «φαρμακερά» σερβίς στο πέμπτο σετ. Διακρίθηκαν και οι Στάροβιτς, Τσάτσιτς, Ράνγκελ, ενώ ο Φίνγκερ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, έδρα του «τριφυλλιού». Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν η πρώτη του επί του Ολυμπιακού μετά από 5 ολόκληρα χρόνια και 9 συνεχόμενες ήττες.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» έγιναν εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και σε άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προχώρησαν και σε χρήση χημικών.

Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε κατά 45 λεπτά λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο πολλά μπουκάλια με νερό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter