Βόλεϊ: «Πράσινο» το League Cup μετά από θρίλερ (3-3 σετ)

Βόλεϊ: «Πράσινο» το League Cup μετά από θρίλερ (3-3 σετ)

Την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από 10 χρόνια γιορτάζει ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στον επαναληπτικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» από τον Ολυμπιακό μολονότι γηπεδούχοι (2-3), αλλά κέρδισαν το χρυσό σετ με 15-13 και πανηγύρισαν μαζί με το κοινό τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Τα σετ του αγώνα: 25-17 (30’), 28-26 (39’), 16-25 (27’), 19-25 (27’), 10-15 (21’) και 15-13 (27’).

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 και «άγγιζε» το τρόπαιο, με τη συμπαράσταση των φανατικών οπαδών που γέμισαν το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, αφού είχαν αλώσει το «Μελίνα Μερκούρη» στο πρώτο ματς με 3-2. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κορυφαίους τους Κουμεντάκη, Ανδρεάδη, Χουσάι και κέρδισε σχετικά εύκολα το ματς με 2-3, παραπέμποντας τη διεκδίκηση του τροπαίου σε πρόσθετο σετ.

Εκεί οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 3-6, αλλά ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε την κατάσταση με τη βοήθεια των οπαδών του. “Είδατε πόσο καλό βόλεϊ μπορεί να παιχτεί με δύο αξιόλογες ομάδες. Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Σήμερα ήμασταν λίγο πιο τυχεροί. Η ομάδα μου επιστρέφει και θα γίνει ακόμη πιο δυνατή στο μέλλον”, τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Σέρβος Στάροβιτς (22 π.), ο Μαυροβούνιος Τσάτσιτς και ο Δανός Γιάκομπσεν ήταν οι καλύτεροι παίκτες των θριαμβευτών. «Οι δύο αγώνες διαφήμισαν το βόλεϊ», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας. Ο Φίνγκερ είχε 29 πόντους για τον Ολυμπιακό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter