Βόλεϊ: Πρωταθλητής στη ζούγκλα ο ΠΑΟΚ

Βόλεϊ: Πρωταθλητής στη ζούγκλα ο ΠΑΟΚ

Νίκησε 1-3 τον Ολυμπιακό στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη

Οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ προσέθεσαν τη δική τους πινελιά στο διήμερο ονείρου για τον σύλλογο, κατακτώντας για 3η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδας, με θρίαμβο μέσα στο φωταγωγημένο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη: 1-3 σε 2 ώρες και 10 λεπτά (22-25, 25-21 22-25, 14-25).

Ο 5ος τελικός ολοκληρώθηκε με ρίψη αντικειμένων από την κερκίδα και αντεθνικές ύβρεις, ενώπιον του δημάρχου Πειραιά, ενάντια στους παίκτες που πανηγύριζαν το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού (όσοι δεν πήγαν στη φιέστα του ποδοσφαίρου) προκάλεσαν και μεγάλες καταστροφές στο γήπεδο.

Ο κάτοχος του Κυπέλλου και του Ληγκ Καπ Ολυμπιακός είχε ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας με νίκη στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Πέμπτη, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε με δεύτερο σερί διπλό και έφτασε στο τελικό 3-2.

Οι Ντάντε (22 π) και Σαφράνοβιτς (13 π) κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά δύο Ελληνόπουλα έπαιξαν ρόλους-κλειδιά (Τακουρίδης, Σακόγλου), ενώ διακρίθηκαν και οι υπόλοιποι που φόρεσαν τα μαύρα.

«Δώσαμε απάντηση σε κάποια βιαστικά ειρωνικά σχόλια παικτών του Ολυμπιακού και αποδείξαμε ποιοι είναι οι άνδρες και ποιοι τα αγοράκια», ξεσπάθωσε ο Γιάννης Τακουρίδης. Παρόμοιες δηλώσεις έκαναν και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε χωρίς τον τραυματισμένο από το προηγούμενο ματς Στάροβιτς. «Χάσαμε μέσα στην Πυλαία με 8.000 κόσμο και δεν έγινε το παραμικρό, ενώ εδώ γίνεται χαλασμός», τόνισε ο Δημήτρης Γκαράς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter