Βολές Αμυρά κατά Θεοδωράκη: Να βγάλει στη φόρα όλες τις ηχογραφημένες συνομιλίες από τη σύσκεψη του Ποταμιού

Βολές Αμυρά κατά Θεοδωράκη: Να βγάλει στη φόρα όλες τις ηχογραφημένες συνομιλίες από τη σύσκεψη του Ποταμιού

Επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Αμυράς καλώντας τον επικεφαλής του Ποταμιού να δημοσιεύσει όλες τις ηχογραφήσεις και τα πρακτικά της κλειστής σύσκεψης του Ποταμιού και να αποκαλύψει γιατί ψήφισε τη Συμφωνία. 

«Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε ο Γιώργος Αμυράς και πρόσθεσε: «Αν θέλει να συνεχίσει αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, με παράνομες πρακτικές, να τα βγάλει στη δημοσιότητα. Αλλά να απαντήσει: Γιατί ήθελε να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών;  Αν μου στείλει τώρα μήνυμα και μου δώσει το ελεύθερο, μπορώ να σας πω. Να μας πει και αν έχει αναλάβει δεσμεύεις και έναντι ποιο».

Τόνισε μάλιστα ότι «το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του».

Ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι εννέα και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός.

Όταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Μάλιστα ο κ. Αμυράς πρόσθεσε ότι «όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Έβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter