Βολές κατά Μητσοτάκη: Υποψήφιος της ΝΔ χαρακτηρίζει «νούμερο» τον Τσελέντη και όσους τον ψηφίσουν!

Βολές κατά Μητσοτάκη: Υποψήφιος της ΝΔ χαρακτηρίζει «νούμερο» τον Τσελέντη και όσους τον ψηφίσουν!

Μια… απρόσμενη και σκληρή επίθεση στις επιλογές του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ, κάνει ο αντιπρόεδρος της «Δράσης» και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης που θα κατέβει στις εθνικές εκλογές στη Β’ Αθηνών διαφωνεί με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλάβει τον Άκη Τσελέντη στο ευρωψηφοδέλτιο.

Σε δημόσια ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει «νούμερο» τον σεισμολόγο και δικαιολογεί την επιλογή του με το επιχείρημα ότι  δεν «αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν νούμερα στην ελληνική κοινωνία». Ρωτάει μάλιστα: «Δεν θα πρέπει και αυτά να εκπροσωπηθούν;».

Με απλά λόγια, δεν αποκαλεί μόνον τον Άκη Τσελέντη «νούμερο» αλλά και τους ψηφοφόρους που θα τον ψηφίσουν!

Η ανάρτησή του μάλιστα γίνεται μόλις 24 ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Άκης Τσελέντης στο οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

Η ανάρτηση του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη:

«Μερικοί επαναστατούν που η ΝΔ έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο, μαζί με πολλούς εξαιρετικούς υποψήφιους, και το νούμερο τον Τσελέντη.

Δεν έχουν δίκιο. Η πολιτική είναι μια υπόθεση αντιπροσώπευσης. Επιλέγει κανείς εκείνους που εκπροσωπούν υπαρκτά κοινωνικά στρώματα και αιτήματα, η συμβολίζουν ειδικές ομάδες πληθυσμού που υπάρχουν στο κοινωνικό σώμα.

Αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν νούμερα στην ελληνική κοινωνία; Δεν θα πρέπει και αυτά να εκπροσωπηθούν;

Μαγειρεύει κανείς με τα υλικά που υπάρχουν…»

Στη συνέχεια όπως φαίνεται και μετά τις αντιδράσεις έβγαλε το όνομα του Άκη Τσελέντη αλλά άφησε όλα τα υπόλοιπα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter