«Βολές κατά ριπάς» από Τζάκρη για Στουρνάρα – «Καρφί» και από τον Πολάκη (Video)

«Βολές κατά ριπάς» από Τζάκρη για Στουρνάρα – «Καρφί» και από τον Πολάκη (Video)

Ολομέτωπη επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στη Βουλή για την ανανέωση της θητείας του κ. Στουρνάρα, για έξι ακόμα χρόνια, η κ. Τζάκρη άνοιξε… πυρ κατά του κεντρικού τραπεζίτη λέγοντας: «Στο λεξικό του κ. Μπαμπινιώτη, στο λήμμα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, νομίζω ότι θα πρέπει να μπει η φωτογραφία σας και ένα σύντομο βιογραφικό».

Συνέχισε με αμείωτη ένταση: «Είστε ένας άνθρωπος που εκτελείται τα πάντα, δεν πιστεύετε σε τίποτα. Ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει στον Γιάννη Στουρνάρα. Συγχαρητήρια». Για τη διαδρομή του ανέφερε: «Περιλαμβάνει τα πάντα. Συγχωνεύσεις και ξεπούλημα τραπεζών και πιστή εκτέλεση -και με το παραπάνω- των επιταγών της τρόικα όταν βρεθήκατε στη θέση του ΥΠΟΙΚ».

«Πιστεύετε μόνο τον εαυτό σας. Με την ίδια ευκολία που υπηρετούσατε τον Σαμαρά, υπηρετείτε τώρα τον Μητσοτάκη και βεβαίως είστε άνθρωπος των τραπεζών. Κάνατε ότι μπορούσατε για να πλήξετε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σε μέτριο καιρό όπως τότε προβλέπατε καταιγίδες και τώρα σε μια εκρηκτική κατάσταση ύφεσης προβλέπετε οικονομική λιακάδα. Εάν σας ευνοήσουν οι συνθήκες βλέπεται τον εαυτό σας να σας τοποθετήσουν και πρωθυπουργό», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πολάκης: Ο Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε αλλάξει πλανήτη

Με τη σειρά του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Twitter έσπευσε να συγχαρεί την Θεοδώρα Τζάκρη για την τοποθέτησή της, λέγοντας: «Αν ειχε στοιχειώδες φιλότιμο μετά από αυτό θα έπρεπε να ειχε αλλάξει πλανήτη».

«ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ .Μεγαλυτερο σφάξιμο του Στουρνάρα ,δεν έχω ξαναδεί!!!

Αν ειχε στοιχειώδες φιλότιμο μετά από αυτό θα έπρεπε να ειχε αλλάξει πλανήτη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter