Βολές Κατρούγκαλου κατά «Πρώτου Θέματος»: Αλλοιώσατε δηλώσεις μου

Βολές Κατρούγκαλου κατά «Πρώτου Θέματος»: Αλλοιώσατε δηλώσεις μου

«Νέα μονταζιέρα δηλώσεων μου από το Πρώτο Θέμα, αλλά εν ου παικτοίς. Ακόμη και το Πρώτο Θέμα έπρεπε να ξέρει ότι δεν παίζουν με τα εθνικά θέματα», είναι η ανάρτηση στο twitter του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος καταγγέλλει ευθέως την εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη για αλλοίωση των δηλώσεών του.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κατρούγκαλο το «Πρώτο Θέμα» ερμήνευσε αποσπασματικά τη δήλωση του ότι «ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να επιτρέπονται συγκεντρώσεις» ως «ξεκάθαρη θέση» υπέρ της Τουρκίας στη διένεξη της με την Ολλανδία, «παραβλέποντας» να εστιάσει στο ότι διευκρίνισε ότι αυτό συμβαίνει όταν συντρέχουν λόγοι δημόσιας ασφάλειας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μέσω Twitter, απάντησε στο Πρώτο Θέμα: «Νέα μονταζιέρα δηλώσεων μου από το Πρώτο Θέμα, αλλά εν ου παικτοίς. Ακόμη και το Πρώτο Θέμα έπρεπε να ξέρει ότι δεν παίζουν με τα εθνικά θέματα».

Μετά την ανάρτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου υπήρξε αντιπαράθεση με τον τομεάρχη της ΝΔ για θέματα Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκο.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Γ. Κουμουτσάκος: «Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και δεν εμπλέκονται στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας. Σαφές;»

Γ. Κατρούγκαλος: «Σαφώς και έτσι είναι. Μόνο το Πρώτο Θέμα και όσοι το αναπαράγουν υποστηρίζουν τα αντίθετα. Ξανά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς».

Γ. Κουμουτσάκος: «Η σημερινή απάντηση σας σε ερώτημα περί “επίσκεψης τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη με αφορμή το δημοψήφισμα” ήταν πολύ ασαφής».

Γ. Κατρούγκαλος: «Για τελευταία φορά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς».

Γ. Κουμουτσάκος: «Δεν “παίζουμε”. Ανησυχούμε σοβαρά. Και πολύ μάλιστα. Κάντε την διευκρίνηση σε πρώτη ευκαιρία..».

Ο κ. Κατρούγκαλος παρέπεμψε τότε τον γαλάζιο βουλευτή στο βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter