Βολές Πολάκη κατά Στουρνάρα, Μεγάλου και ΝΔ που «ακύρωσαν» τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να περάσει το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Δημόσιο

Βολές Πολάκη κατά Στουρνάρα, Μεγάλου και ΝΔ που «ακύρωσαν» τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να περάσει το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Δημόσιο

«Από αυτή την ιστορία φαίνεται καθαρά για άλλη μια φορά, γιατί πρέπει μια Τράπεζα τουλάχιστον από τις συστημικές να περάσει υπό δημόσιο έλεγχο όπως πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας», αναφέρει σχετικά σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το νοσοκομείο στο Δημόσιο, σημειώνει πως τη συμφωνία την ακύρωσαν οι κύριοι Στουρνάρας (Τράπεζα της Ελλάδος) και Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς), «προφανώς σε συνεννόηση με τη ΝΔ» επισημαίνοντας πως αποτέλεσμα ήταν να «μπει μέσα» φέτος το νοσοκομείο 30 εκατομμύρια ευρώ.

Υπόσχεται παράλληλα πως όταν θα ξανάρθουν στην κυβέρνηση, το Ντυνάν θα περάσει στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και το βίντεο που ανέβασε:

«Βρέθηκα πριν λίγες μέρες έξω από το νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ. Το νοσοκομείο που αρχές Μαΐου του 2019 μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με την Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου από τον τότε πρωθυπουργό πως περνάει στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας εντασσόμενο σε κοινή διοίκηση με το Ωνασειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο. Δυστυχώς ο αρχιτραπεζίτης Στουρνάρας μαζί με τον διευθύνοντα της Τράπεζας Πειραιώς κύριο Μεγάλου, Προφανώς σε συνεννόηση με τη Νεα Δημοκρατία «έπαιξαν καθυστέρηση» μέχρι τις εκλογές και τελικά ακύρωσαν τη συμφωνία !!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το Ερρίκος Ντυνάν που λειτουργεί ως ιδιωτική κλινική ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς μπήκε φέτος μέσα 30 εκατομμύρια ευρώ κάτι που σαφώς φέρνει αντιμέτωπους με το αδίκημα της απιστίας τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, την ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που προκλητικά χαρίζουν 150 εκατομμύρια ευρώ χρέη στον ιδιοκτήτη καζίνων Πηλαδάκη!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΤΥΝΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΥΝΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Δείτε το βίντεο ..

ΥΓ. Από αυτή την ιστορία φαίνεται καθαρά για άλλη μια φορά, γιατί πρέπει μια Τράπεζα τουλάχιστον από τις συστημικές να περάσει υπό δημόσιο έλεγχο όπως πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και βέβαια φαίνεται ο ρόλος της Τράπεζας της Ελλάδας και του διοικητή της στο ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ μιας απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος της δημόσιας Υγειας και του λαού!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2708691516040979&id=100007004708966

Βρέθηκα πριν λίγες μέρες έξω από το νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ .Το νοσοκομείο που αρχές Μαΐου του 2019 μετά από σκληρή…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter