Βόλος: 37χρονος έκλεψε δύο μπουκάλια ουίσκι και βρέθηκε στη φυλακή

Βόλος: 37χρονος έκλεψε δύο μπουκάλια ουίσκι και βρέθηκε στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες, μετά την καταδίκη του από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένας 37χρονος, που είχε συλληφθεί προχθές το πρωί από αστυνομικούς για κλοπή από σούπερ μάρκετ.

Ο 37χρονος, μαζί με έναν συνεργό του, που ωστόσο δεν συνελήφθη και αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται να μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στην οδό Λαρίσης και να έκλεψε δύο φιάλες ουίσκι. Έβαλαν τις φιάλες κάτω από τα μπουφάν που φορούσαν και έφυγαν από το κατάστημα. 

Όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν την κλοπή, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μετά από εξέταση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (βίντεο), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου αναγνώρισαν τον έναν δράστη, τον εντόπισαν και συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, για να συλληφθεί.

Χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου παραπέμφθηκε, ο 37χρονος κρίθηκε ένοχος για κλοπή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, χωρίς αναστολή. Απολογούμενος δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι τα ουίσκι τα πήρε, για να τα πιεί ο ίδιος.

Τελικά δεν κατέβαλε το ποσό της μετατροπής της ποινής και οδηγήθηκε στη φυλακή Τρικάλων.

Πηγή: e-thesalia.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter