Βόλος: 50χρονος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης υπαλλήλου του που εργαζόταν ως εκπαιδευόμενη του ΟΑΕΔ

Βόλος: 50χρονος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης υπαλλήλου  του που εργαζόταν ως εκπαιδευόμενη του ΟΑΕΔ

Για βιασμό και ασέλγεια κατά ανήλικης αλλοδαπής κοπέλας κατηγορείται ένας 50χρονος Βολιώτης, που διατηρεί επιχείρηση και στην οποία η νεαρή, εργαζόταν ως εκπαιδευόμενη με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Ο άνδρας ηλικίας 50 χρόνων, κατηγορείται ότι για διάστημα μηνών, ασελγούσε σε βάρος της μαθητευόμενης, αλλά φέρεται να μην σταμάτησε εκεί, αλλά να τη βίασε, ωστόσο, ο ίδιος το αρνείται. Η Εισαγγελία Βόλου, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, άσκησε δίωξη κατά του 50χρονου ελεύθερου επαγγελματία για βιασμό, αλλά και για κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14, αλλά όχι τα 18 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της παροχής υπηρεσιών του ανηλίκου στον δράστη, και της παράδοσης του δράστη μαθημάτων στο ανήλικο.

Οι δύο πράξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο άνδρας αναμένεται το επόμενο διάστημα να κληθεί στην κύρια ανάκριση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η υπόθεση, που ξεκίνησε στο τέλος του 2017, γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, όταν οι γονείς της νεαρής αλλοδαπής κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία κατά του 50χρονου επιχειρηματία, οπότε και διατάχτηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο οι βαρύτατες αυτές πράξεις. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στην άσκηση των παραπάνω διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν πήγαινε στη δουλειά

Οι γονείς της άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει, όταν η ανήλικη κοπέλα, ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά. Οι γονείς της θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει, με τον αδελφό της ανήλικης να αποκαλύπτει τελικά το μυστικό, που στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια, δηλώνοντας ότι δίσταζε να καταγγείλει τον εκπαιδευτή της, επειδή φοβόταν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο 50χρονος ασελγούσε εις βάρος για αρκετό χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2017 έως και το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να έγινε τον περυσινό χειμώνα.

Ο άνδρας με το πρόσχημα της εκπαίδευσης, και της βελτίωσης των γνώσεων της για τη δουλειά, κατηγορείται ότι την καλούσε σε χώρους εκτός εργασίας και εκεί ασελγούσε κατά της ανήλικης, ενώ, κάποια στιγμή, τη βίασε.

Η ανήλικη αλλοδαπή, λίγο πάνω από 15 ετών, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν ευρήματα που στοιχειοθετούσαν την απαγγελία κατηγοριών κατά του 50χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι διαζευγμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις καταλογιζόμενες πράξεις.

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter