Βόλος: 61χρονος λούστηκε μέσα στο ΙΧ του με βενζίνη, έβαλε φωτιά και βρήκε τραγικό θάνατο

Βόλος: 61χρονος λούστηκε μέσα στο ΙΧ του με βενζίνη, έβαλε φωτιά και βρήκε τραγικό θάνατο

Τραγικό τέλος επέλεξε να βάλει στη ζωή του 61χρονος στο χωριό Πλατανίδια του Βόλου, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λούστηκε με βενζίνη μέσα στο αυτοκίνητό του κι έβαλε φωτιά !

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα σήμερα το πρωί σε ελαιοπερίβολο στα Πλατανίδια. Ο 61χρονος μετέβη στο σημείο με το αυτοκίνητό του, αποφασισμένος να αυτοκτονήσει μετά το επεισόδιο που είχε με τη σύντροφό του χθες το βράδυ όταν εκείνη του ανακοίνωσε τη διακοπή της σχέσης του και να μην την πλησιάσει ξανά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 61χρονος επικοινώνησε και γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα με τη σύντροφό του για να την μεταπείσει αλλά έλαβε την ίδια απάντηση και φαίνεται πως τότε πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Στις 10.10 σήμερα το πρωί ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για φωτιά σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Πλατανίδια και τα Λεχώνια κι έσπευσαν δύο οχήματα για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά σε μια περιοχή με πολλά ελαιόδεντρα.

Οι πυροσβέστες αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει σχεδόν λιώσει από τη φωτιά και δίπλα, δύο – τρεις ελιές να καίγονται.

Άμεσα προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και στο αυτοκίνητο είδαν στη θέση του οδηγού ένα απανθρακωμένο πτώμα ενώ στο διπλανό κάθισμα, βρήκαν υπολείμματα από πλαστικό μπουκάλι, το οποίο εικάζεται πως περιείχε το εύφλεκτο υγρό, μάλλον βενζίνη, με το οποίο λούστηκε ο 61χρονος και στη συνέχεια έβαλε φωτιά για να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές και ιατροδικαστής, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός και να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Πηγή: myvolos.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter